Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina  Nieuws  Profess ontw leraren Leren van binnenuit Over Fred Korthagen Kernreflectie Cursussen Cursus Krachtgericht coachen Cursus Zijnsgericht coachen Cursus Reis van de Held Individuele coaching Publicaties Sleutelartikelen Sleutelartikelen 2 Publicaties0 Publicaties1 Publicaties2 Publicaties3 Publicaties4 Publicaties5 Publicaties6 Pedagogisch manifest Boek Krachtgericht coachen Boek Zijnsgericht coachen Boek-event Regelingen Contact Afscheidsrede Supervisiegroep KC Supervisiegroep ZC Nelleke Mazereeuw Inspiratiebronnen Privacyverklaring Engelstalige Startpagina ENGELS The professional dev ENGELS Core reflection ENGELS Publicaties ENGELS Publicaties 2 Teamflow 

Boek-event

KORTHAGEN

Opleidingen

KORTHAGEN

Opleidingen

Eendaags event, 1 december 2017 Van verlangen naar creatie: Navigating into the future

Between stimulus and response there is a space. In that space is our power to choose our response. In our response lies our growth and our freedom. (Victor E. Frankl)

Op vrijdag 1 december 2017 is er een eendaags event ter gelegenheid van het verschijnen van het boek Zijnsgericht coachen: een speciale cursusdag, toegankelijk voor iedereen die eerder een cursus volgde bij Korthagen Opleidingen, bijvoorbeeld een cursus Krachtgericht coachen, maar ook Zijnsgericht coachen en/of de Reis van de Held. De cursusdag wordt verzorgd door Fred Korthagen en Ellen Nuijten.De focus van deze cursusdag ligt op het thema Van verlangen naar creatie: Navigating into the future. Dit is een belangrijk thema in ons nieuwe boek.De dag staat in het teken van het vergroten van gewaarzijn over de levensstroom die zich in en door mensen heen manifesteert. Hoe kun je meer leven en werken vanuit die bron? Hoe kun je anderen daarbij coachen? Hoe kunnen daardoor organische en transformatieve leerprocessen ontstaan? Wat betekent dit voor opleiden, onderwijs en teams in organisaties?Thema's op deze cursusdag: zie rechts.Praktisch:De dag vindt plaats op 1 december van 9.30 tot 17.00 uur, in het midden van het land (Utrecht of Doorn). De prijs voor deze dag is € 145,-, inclusief koffie, thee en lunch en inclusief het boek Zijnsgericht coachen. DEZE DAG IS VOLGEBOEKT. U kunt zich op de wachtlijst laten plaatsen.

Titel: Zijnsgericht coachen: Van overlevingspatronen naar authenticiteitAuteurs: Fred Korthagen & Ellen NuijtenUitgever: BoomISBN: 978-90-24407910

1. Wakker worden voor de natuurlijke impuls van het leven: zelfervaring, theorie en richtlijnen voor coaching.2. Werken met geleide verbeelding: zelfervaring en methodische aanwijzingen.3. De dialoog met de lege stoel: in gesprek met een rolidentiteit (een variant op de dialogische benadering en voice-dialogue.)4. Inquiry-methoden en varianten.5. De nieuwe teleologische visie en theorie van Martin Seligman (navigating into the future).6. De drie delen van het brein: theorie en praktische betekenis voor leren en psychologische groei.7. Transmissie: energie-overdracht in het veld van Zijn.8. Teamflow: de levensstroom wakker maken in een groep.

Thema's die aan de orde komen op deze cursusdag:

VOLGEBOEKT, plaatsing op wachtlijst is mogelijk.|

|