Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina  Nieuws  Profess ontw leraren Leren van binnenuit Over Fred Korthagen Kernreflectie Cursussen Cursus Krachtgericht coachen Cursus Zijnsgericht coachen Cursus Reis van de Held Individuele coaching Publicaties Sleutelartikelen Publicaties1 Publicaties2 Publicaties3 Publicaties4 Publicaties5 Publicaties6 Pedagogisch manifest Boek Krachtgericht coachen Boek Zijnsgericht coachen Boek-event Contact Afscheidsrede Supervisiegroep KC Supervisiegroep ZC Nelleke Mazereeuw Inspiratiebronnen Annuleringsregeling Engelstalige Startpagina ENGELS The professional dev ENGELS Core reflection 

Cursussen

KORTHAGEN

Opleidingen

Open-inschrijvingscursussen zijn er op drie niveaus: Niveau 1. KRACHTGERICHT COACHEN: Dit is de tweedaagse basiscursus. Niveau 2. ZIJNSGERICHT COACHEN: Het vervolg op de cursus Krachtgericht Coachen. Niveau 3. DE REIS VAN DE HELD: Het hoogste niveau, vervolg op Zijnsgericht Coachen. SUPERVISIEGROEP KRACHTGERICHT COACHEN. SUPERVISIEGROEP ZIJNSGERICHT COACHEN EN OPSTELLINGEN. Wordt waarschijnlijk weer gegeven in het najaar van 2017.Overig aanbod: INDIVIDUELE OF TEAMCOACHING. KERNREFLECTIE EN OPSTELLINGENWERK: Fred Korthagen en Ellen Nuijten werken ook regelmatig met familie- en organisatieopstellingen vanuit een krachtgericht perspectief. Neem voor meer informatie contact met ons op. BOUWSTENEN VOOR TEAMFLOW: Dit is geen open-inschrijvingscursus, maar een in-company training voor teams in allerlei organisaties.

Gebruik welk talent je maar bezit; de bossen zouden wel heel erg stil worden als daar alleen maar de vogels zouden zingen die het mooiste zingen. (H. Van Dyke)

Cursussen

Korthagen Opleidingen is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en de cursussen zijn daardoor vrijgesteld van btw.Onze open-inschrijvingscursussen scoren altijd tussen 4,8 en 5,0 op een vijfpuntsschaal waarop cursisten na afloop de kwaliteit scoren. N.B. Onze cursussen zijn vaak snel volgeboekt. Uw inschrijving is geldig na ontvangst van het getekende inschrijfformulier en een door ons verzonden bevestiging van plaatsing.

Naar nog meer professionele enpersoonlijke groei, vanuit je kern!

EvaluatiesOnze laatste cursus scoorde 4,9 op een vijfpuntsschaal! Uit de evaluaties van de basiscursus coachen:- Ontzettend veel geleerd, zowel voor mezelf als voor mijn werk- De cursus leverde mij inzicht in mijn eigen kracht en mijn belemmeringen- Ik heb veel geleerd van het daadwerkelijk oefenen van krachtgericht coachen- Ik kreeg veel nieuwe inzichten en handvatten die ik direct kan toepassen.

Drie deelnemers aan het woord

Cursussen in het buitenlandWij geven onze cursussen ook in veel andere landen.Hiernaast de ervaringen uit een cursus in Ashland, Oregon, VS.

KORTHAGEN

OpleidingenLorem Ipsum

dolor sit amet

consetetur sadipscing

|

|