Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina  Nieuws  Profess ontw leraren Leren van binnenuit Over Fred Korthagen Kernreflectie Cursussen Cursus Krachtgericht coachen Cursus Zijnsgericht coachen Cursus Reis van de Held Individuele coaching Publicaties Sleutelartikelen Sleutelartikelen 2 Publicaties0 Publicaties1 Publicaties2 Publicaties3 Publicaties4 Publicaties5 Publicaties6 Pedagogisch manifest Boek Krachtgericht coachen Boek Zijnsgericht coachen Boek-event Regelingen Contact Afscheidsrede Supervisiegroep KC Supervisiegroep ZC Nelleke Mazereeuw Inspiratiebronnen Privacyverklaring Engelstalige Startpagina ENGELS The professional dev ENGELS Core reflection ENGELS Publicaties ENGELS Publicaties 2 Teamflow 

Privacyverklaring

Privacyverklaring, laatst aangepast op 1-5-2018

KORTHAGEN

Opleidingen

In het kader van onze dienstverlening verwerken wij uw gegevens. Hieronder staat hoe we daarmee omgaan. ContactgegevensUw persoonsgegevens worden verwerkt door: Korthagen Opleidingen, Takstraat 14, 3572 HZ Utrecht, tel. 06-21910100, e-mail info@korthagen.nl, KvK-nummer: 30272706. Korthagen Opleidingen verkrijgt de persoonsgegevens die u verstrekt via het inschrijfformulier voor cursussen en (tijdens de cursus te verschaffen:) uw voornamen, geboortedatum en geboorteplaats ten behoeve van een aan u uit te reiken cursuscertificaat. Persoonsgegevens Korthagen Opleidingen verwerkt de volgende categorieën van persoonsgegevens: voor- en achternaam, privé-adres, e-mailadres, telefoonnummers, geboortedatum en –plaats, geslacht, functie en instelling waar u werkzaam bent en inhoud van communicatie, waaronder (bij cursussen op niveau 2 en 3) reflectieverslagen.Doeleinden Korthagen Opleidingen verwerkt deze persoonsgegevens voor diverse doeleinden, zoals:• Het onderhouden van contact en het geven van informatie betreffende de deelname aan cursussen;• Een goede en efficiënte dienstverlening;• Het verrichten van administratieve handelingen;• Facturering, het innen van gelden en het nemen van incassomaatregelen;• Nakoming van wettelijke verplichtingen;• Het geven van feedback over reflectieverslagen (bij cursussen op niveau 2 en hoger);• Het verstrekken van deelnamecertificaten;• Het behandelen van geschillen;• Alleen na uw uitdrukkelijke schriftelijke toestemming: ca. 3x per jaar toesturen van een nieuwsbrief.

Verstrekking aan derdenPersoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt, tenzij aan een wettelijke verplichting voldaan moet worden. Korthagen Opleidingen zal uw gegevens niet verstrekken voor commerciële of goede doelen. Daarnaast kunnen uw gegevens door derden worden opgeslagen wanneer voor de nieuwsbrief van Korthagen Opleidingen gebruik wordt gemaakt van MailChimp. Deze partij is “EU-VS Privacy Shield” gecertificeerd, zodat zij zich zal houden aan de Europese privacyregelgeving.Hoe lang wij uw gegevens bewaren Korthagen Opleidingen zal uw persoonsgegevens niet langer verwerken dan noodzakelijk voor de doeleinden die zij in deze privacyverklaring heeft genoemd en om te voldoen aan wettelijke bewaarplichten, zoals de fiscale bewaarplicht. Hoe wij uw gegevens beveiligenWij vinden het belangrijk dat uw persoonsgegevens zijn beveiligd tegen verlies van of onbevoegde toegang tot uw persoonsgegevens. Daarom heeft Korthagen Opleidingen passende beveiligingsmaatregelen genomen. CookiesDeze website gebruikt geen cookies.Overige verstrekte informatieAlle achtergrondinformatie die door u wordt verstrekt, bijvoorbeeld tijdens cursussen, is vertrouwelijk voor het instituut en zijn medewerkers (bijv. informatie over bedrijfssituaties/-strategieën, klanten, werkprocessen).Uw rechtenU heeft het recht om Korthagen Opleidingen een verzoek te doen tot inzage, wijziging of verwijdering van uw persoonsgegevens. Wij zullen binnen 1 maand voldoen aan zo'n verzoek, tenzij er sprake is van een betalingsachterstand.Vragen over deze privacyverklaring of een verzoek over de verwerking van uw persoonsgegevens kunt u sturen naar:Korthagen Opleidingen, Takstraat 14, 3572 HZ Utrecht, e-mail: info@korthagen.nl. Als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens door Korthagen Opleidingen, laat dit dan vooral aan ons weten. Mochten wij er samen niet uitkomen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.



|

|